Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών

H σχολή ελευθέρων σπουδών Bella Donna σε συνεργασία με τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες Sabrina Aggi στα νύχια, Anonimo στο μακιγιάζ και PROF’ epil στην αποτρίχωση, που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα, παρέχει ταχύρρυθμα προγράμματα εκπαίδευσης τόσο σε επίπεδο ολιγομελών τμημάτων όσο και σε επίπεδο ιδιαιτέρων μαθημάτων.
Στόχος μας είναι η εξειδικευμένη και άρτια εκπαίδευση των μαθητών μας με σωστές βάσεις ώστε να έχουν την ευκαιρία για μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία στο χώρο.
Αυτό το επιτυγχάνουμε με την πολύχρονη εμπειρία μας την οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε μέσω ειδικών επαγγελματικών σεμιναρίων σε Ευρώπη και Αμερική καθώς και με τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και τεχνικές που χρησιμοποιούμε στα οργανωμένα εργαστήριά μας, γεγονός που μας καθιστά το πλέον σύγχρονο και εξειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης.
Με το πέρας της εκπαίδευσης χορηγείται ΔIΠΛΩMA ΣΠOYΔΩN το οποίο σας βοηθά στην επαγγελματική σας καταξίωση στο χώρο.
Επίσης με την βοήθεια της εταιρείας Bella Donna σε εξοπλισμό καθώς και σε άριστης ποιότητας επαγγελματικά προϊόντα, μπορείτε να δημιουργήσετε είτε το δικό σας πολυτελές studio ομορφιάς, ή σε επίπεδο franchise ένα ακόμα επιτυχημένο studio Bella Donna.
Ακόμα κι αν έχετε το δικό σας σαλόνι ή κομμωτήριο, μπορείτε να ενσωματώσετε σε αυτό τη νέα υπηρεσία φροντίδας στην οποία ειδικευτήκατε.